MMA Self Defense met kracht- en conditietraining

Hierbij leert men stapsgewijs kennis maken met realistische zelfverdediging en vechtsport. Het doel is om op een veilige manier de basis aan te leren van de vechtsporten (Kickbox & Brazilian Jiu-Jitsu) die Team Yaware aanbiedt en nadien actief mee te kunnen draaien binnen de clubs. Een aanrader voor iedereen die actief zijn conditie wil verbeteren. Elke training gaat gepaard met een stevige kracht-en conditietraining.

MMA is een compleet vechtsport- en zelfverdedigingssysteem samengesteld volgens de 3 fasen van een realistisch gevecht: rechtstaand, clinch & takedowns, grondgevecht.

Bij Yaware zijn de MMA trainingen samengesteld uit de meest efficiënte vechtsporten:

  • Kick- en thaiboxing is een vechtsport waarbij de vuisten, de voeten, de knieën en het scheenbeen gebruikt mogen worden.
  • Grappling is een Braziliaans Jiu-Jitsu vorm zonder kimono en vormt de basis voor het grondgevecht.

De trainingen bij Yaware staan onder leiding van een gediplomeerd lesgever vechtsporten van de Vlaamse Trainersschool (VTS-Sport Vlaanderen) met de nodige aandacht voor de veiligheid van de beoefenaars.
Binnen elke training kennen we een aantal vaste onderdelen:
A. Conditie- en krachttraining, lenigheidsoefeningen (opwarming)
B. Technieken (worden onder begeleiding ingeoefend met een trainingspartner)
C. Sparring (volgens eigen tempo en zeker niet verplicht voor beginners)
D. Stretching en Cool-down

Hoe beginnen?

10-lessenreeks vanaf 13 september 2024 voor beginners zonder voorkennis!

Je kan inschrijven via Martial Connect. Geschikt voor iedereen (m/v) zonder voorkennis vanaf 14 jaar. Conditie is geen vereiste (dit wordt tijdens de trainingen opgebouwd), inzet en motivatie wel!

Voor deze 10-lessenreeks is er GEEN gratis proefles voorzien om de kwaliteit van de reeks te verzekeren. Voor het betreden van de mat dien je ter plaatse in te checken aan onze iPad kiosk. Zo is alles in orde voor de aanwezigheidsregistratie en ben je ook verzekerd.

Wat heb je nodig?

  • Fles water (gekoelde drank verkrijgbaar met Payconiq)
  • Handdoek
  • Gewone sportkledij (T-shirt & short)
  • Gebitsbeschermer en MMA handschoenen (kan op de 1ste les aangekocht worden aan €35)