Wil je jezelf leren verdedigen en/of actief aan je conditie werken? Dan is Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) iets voor jou!

Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) is een vechtsport en zelfverdedigingssysteem met als doel een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk opgeeft (of ‘afklopt’ in competitie). Met andere woorden, een kleiner of zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterkere en grotere aanvaller. Jiu-Jitsu is bovendien zowel lichamelijk als geestelijk vormend, daar het kan helpen bij het krijgen van zelfvertrouwen, zelfbeheersing, discipline en verantwoordelijkheidsgevoel. Deze sport is al lang geen mannensport meer en kan daarom zeker ook even goed door vrouwen worden beoefend.

Iedereen kan het hele jaar door instappen zonder voorkennis.

Hoe beginnen?

Wat dien je te weten voor jouw eerste BJJ les?

Geschikt voor iedereen (m/v) zonder voorkennis vanaf 14 jaar. Conditie is geen vereiste (dit wordt tijdens de trainingen opgebouwd), inzet en motivatie wel!

Je vraagt jouw periode van 14 dagen GRATIS proeflessen aan via Martial Connect. Na bevestiging via e-mail kan je aan de lessen deelnemen. Voor het betreden van de mat dien je ter plaatse in te checken aan onze iPad kiosk. Zo is alles in orde voor de aanwezigheidsregistratie en ben je ook verzekerd.

Wat heb je nodig?

  • Fles water (gekoelde drank verkrijgbaar met Payconiq)
  • Handdoek
  • Gewone sportkledij (T-shirt & short)
  • Gi (na de proeflessen)